Gorenje Group Worldwide Gorenje Slovenija

Gorenje že desetletje ohranja zaupanje Slovencev

Letos mineva deset let, odkar je Slovenija vključena v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand. Gorenje je v tej raziskavi že desetič zapored osvojilo laskav naslov najbolj zaupanja vredne znamke gospodinjskih aparatov v Sloveniji.
 
Več

Manj zapletenega. Več prijetnega. Gorenje.

Gorenje na vodilnem sejmu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA v Berlinu premierno predstavlja dizajnsko kolekcijo kuhinjskih aparatov Gorenje by Starck, ki jo je oblikoval svetovno znani Philippe Starck, lifestyle linijo aparatov Infinity in ostale najnovejše gospodinjske aparate iz ponudbe. Na sejmu, ki traja od 4. do 9. septembra, predstavljamo tudi novo identiteto in podobo blagovne znamke Gorenje. Obljuba udobne kakovosti z zagotovljeno dobro uporabniško izkušnjo je glavno sporočilo prenove.
 
Več

Gorenje najbolj zaupanja vredna znamka gospodinjskih aparatov že deveto leto zapored

V potrošniški raziskavi Trusted Brand, ki jo vsako leto izvede revija Reader's Digest, je bilo Gorenje že deveto leto zapored izbrano za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v Sloveniji v globalni konkurenci znamk gospodinjskih aparatov. V raziskavi je sodelovalo 8.013 bralcev slovenske izdaje revije Reader's Digest, ki so Gorenje prepoznali tudi kot eno izmed treh najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk na področju varovanja okolja. 

Več

Chef Bine Volčič priporoča novo generacijo vgradnih aparatov Gorenje

Z novo generacijo vgradnih aparatov se je Gorenje želelo še bolj približati uporabnikom, sodobnemu življenjskemu slogu in usmerjenosti k zdravemu načinu življenja ter pripravi izvrstne hrane v domači kuhinji. S tem razlogom se je odločilo za sodelovanje z vrhunskim chefom Binetom Volčičem, ki prav tako sledi slovenski tradiciji in ji dodaja elemente sodobne kulinarike.
 
Več

Zlato priznanje za Gorenjeve inovatorje

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je danes že dvanajstič podelila nacionalna priznanja za najbolj inovativna podjetja in inovatorje v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Gorenjevi inovatorji so za novo generacijo samostojnih hladilno-zamrzovalnih aparatov širine 600 mm prejeli zlato priznanje. Gorenje je večkratni prejemnik nagrad za inovativnost GZS.
 
Več

Svetovna revolucija edinstvenega upravljanja na dotik

Plus za več užitkov ob vselej profesionalnih učinkih – z logičnimi dotiki barvnih slik! Gorenje+ ponuja prve pečice z edinstvenim elektronskim programskim modulom z velikim barvnim zaslonom, na katerem funkcije izbirate preprosto z drsenjem prsta. 

Več

Gorenje designed by Karim Rashid

Kolekcija Gorenje designed by Karim Rashid predstavlja minimalistično fuzijo funkcionalnosti, interaktivnosti in čistosti. Sodobna kolekcija je prepoznavna po dinamičnem dizajnu, zaobljenih linijah in površinah iz visoko kakovostnega aluminija. Inovativno oblikovanje in integracija novih tehnologij, ki povsem prepriča z barvitostjo in prilagodljivostjo. Že na voljo! 
Več

Chic, Vintage ali Funky. Za vsak okus.

Že desetletje priljubljeni Old Timer hladilno-zamrzovalni aparati iz Gorenja se predstavljajo v prenovljeni podobi in novih barvah ter imajo sedaj skladno z najnovejšimi trendi tudi novo, modno ime: GORENJE RETRO KOLEKCIJA. 
 
Več

Nova linija Gorenje Simplicity

Gorenje kot odgovor na sodobne trende bivanja ter z visokim spoštovanjem uporabnikovega časa ponuja prilagojeno linijo gospodinjskih aparatov za kuhinjo in kopalnico, ki zagotavljajo tudi preprosto in logično upravljanje s pomočjo enega samega gumba. Od tod tudi ime linije Gorenje Simplicity.

Več

Mrs. Dalloway lomila srca na Milanskem tednu oblikovanja

V preobleki novih tehnologij in dizajna gospodinjski pripomočki niso več zgolj aparati, ampak ekskluzivni modni dodatki, kakršen je tudi mini indukcijski kuhalnik Mrs Dalloway iz Gorenja, oblikovalke Nike Zupanc.
 
Več

Kolekcija Gorenje Ora-Ïto White top model Moskovskega tedna mode

Gorenje je 22. oktobra 2008 v Moskvi spektakularno uvedlo novo linijo belih aparatov - kolekcijo Gorenje Ora-Ïto White. Predstavitev je potekala v okvirju odmevnega 20. Moskovskega tedna mode - Moscow fashion week.
 
Več

Predstavitev kolekcije Gorenje Pininfarina Black v Torinu

Gorenje Pininfarina Black je elegantna kolekcija, ki sledi trendom sijočih črnih površin ter neminljivi igri prepletanja različnih materialov in barv; aluminija in stekla, sijočega in mat. Črna barva v segmentu gospodinjskih aparatov postaja nova bela.
  
Več

Nika Zupanc la femme histerique

Niko sem najprej poznala po zvenu visokih pet, ki so v stanovanju nad nami vsako jutro zganjale svoj accelerando, jo nato v klimaksu frekvence ponesle na hodnik in nadalje prekopitljale vsako stopnico posebej od devetega nadstropja do pritličja. Takrat Nika še ni bila znamka, brand, bila je pa popolna.

Več

Gorenje Illumina White. Bela krotilka barvnih pixlov

V Gorenju so uspešni seriji televizorjev LCD Illumina dodali štiri nove modele. Tokrat so se oblikovalci odločili za elegantno belo barvo, zaradi česar se novi televizorji še bolje prilegajo v večini sodobno opremljenih dnevnih sob.
 
Več

ARHIV