Gorenje Group Worldwide Gorenje Slovenija

Svetovna revolucija edinstvenega upravljanja na dotik

Plus za več užitkov ob vselej profesionalnih učinkih – z logičnimi dotiki barvnih slik! Gorenje+ ponuja prve pečice z edinstvenim elektronskim programskim modulom z velikim barvnim zaslonom, na katerem funkcije izbirate preprosto z drsenjem prsta. Kompleksna inovacija je prevedena v preprosto uporabo in privlačno obliko. Upravljanje postane čisti užitek - podoben najboljšim izkušnjam zabavne elektronike. To je revolucija, ki z doslej najbolj zmogljivim računalniškim krmiljenjem zagotavlja izjemne rezultate peke tako začetnikom kot profesionalnim mojstrom. Preprosto, logično, inovativno. Plus za kuharske in gurmanske užitke!

iChef+, revolucionarni upravljalni modul za pečice z velikim barvnim zaslonom, podpira najnaprednejši računalniški sistem krmiljenja, kadarkoli vgrajen v pečice. iChef+ predstavlja nov plus za več užitka pri peki s profesionalnimi učinki, ki jih dosežete z logičnimi dotiki barvnih slik in ikon.

Svoje najljubše jedi lahko pripravite s programom AUTObake, ali pa shranite lastne postopke priprave s pomočjo funkcij PRObake in STEPbake. iChef+ vas opozori na vsak preprost korak, ki ga morate narediti, in na koncu vam zaželi le še dober tek!

iChef+ predstavlja nov plus za več užitka pri kuhanju ob vselej profesionalnih učinkih – z logičnimi zaporednimi dotiki barvnih slik in ikon! Kompleksna inovacija, ki je  prevedena v zares preprosto uporabo in privlačno obliko. Upravljanje pečice postane čisti užitek, saj spominja na interaktivna doživetja, ki jih je doslej ponujala le zabavna elektronika. Preprosto, logično, inovativno. Dotik za dotikom. Slika za sliko.
 
Blagovna znamka ekskluzivnih aparatov Gorenje
+ temelji na celovitem konceptualnem, uporabniškem in oblikovnem povezovanju širokega nabora odličnih aparatov za kuhanje, peko, hlajenje in pomivanje. Namenjena je zahtevnejšim kupcem, ki gospodinjske aparate kupujejo v salonih kuhinj oziroma pri kuhinjskih specialistih, kjer bo Gorenje+ izključno naprodaj.