Gorenje Group Worldwide Gorenje Slovenija

Nova linija Gorenje Simplicity

Manj odločanja, več življenja

Gorenje kot odgovor na sodobne trende bivanja ter z visokim spoštovanjem uporabnikovega časa ponuja popolnoma prilagojeno linijo gospodinjskih aparatov za kuhinjo in kopalnico, ki poleg tehnološke dovršenosti zagotavljajo tudi preprosto in logično upravljanje s pomočjo enega samega gumba. Od tod tudi ime linije Gorenje Simplicity.
Aparati iz nove linije sodijo v varčne energijske razrede A, A+ in A++, z naborom skrbno izbranih programov na podlagi izkušenj evropskih uporabnikov pa so namenjeni tako začetnikom kot bolj izkušenim uporabnikom, ki točno vedo, katere funkcije in lastnosti pri aparatih zares potrebujejo in dejansko tudi uporabljajo.

Že nekaj let strokovnjaki v številnih raziskavah zaznavajo spremembo življenjskega sloga in željo po bolj preprostem, a izpolnjenem življenju. Mnogi po svetu se zavestno odločajo za preprostejše življenje. S takšno odločitvijo izberejo življenjski slog z manj izbir in manj odločanja – a hkrati več uživanja, več življenja! Marsikdo meni, da s tem zmanjšujejo kakovost življenja; toda bistvena pridobitev je več časa za tisto, kar jih res veseli. Zdaj več časa, manj odločanja, manj zapletenih izbir omogoča tudi Simplicity linija aparatov iz Gorenja: vrhunska tehnologija, a v takšni obliki, da zagotavlja predvsem preprosto uporabo.

Linija Gorenje Simplicity je pisana na kožo sodobnemu uporabniku, ki se ne želi vedno znova odločati med številnimi programi in funkcijami, ampak želi kar se da na preprost način upravljati aparate v svojem domu. Z enim samim zasukom gumba lahko izbere prednastavljeni program, v simbolu prikazan na gumbu za upravljanje, napredna UseLogic®  tehnologija pa poskrbi za vse ostalo. Tako mu aparati dejansko poenostavijo življenje, prihranijo čas in ga razbremenijo zamudnega prebiranja navodil vedno znova, ko želi nastaviti program bodisi na pečici ali pralnem stroju. Preprosto in logično, brez nepotrebnih dodatnih izbir, ki uporabnika največkrat zmedejo in dodatno obremenijo, tudi finančno. Pri novi liniji plačate le tisto, kar tudi zares uporabljate, aparati pa prepričajo še z varčnim in okolju prijaznim delovanjem ter učinkovitostjo najvišjih energijskih razredov A, A+ in A++. 

Kombinacija stekla in kovinskih materialov na izgled deluje preprosto, a hkrati elegantno in prefinjeno. Ergonomsko oblikovan gumb kot zaščitni znak kolekcije in ročaj iz poliranega aluminija poenotita izgled celotne kolekcije, ki je na voljo v dveh barvnih izvedbah, beli in črni, Light in Night.

Fotogalerija

Ambienti

Kuhališča

Nape

Pralni stroji

Pečice

Pomivalni stroji

Hladilniki